Klantervaringen

“Een heel groot compliment voor de realisatie en vormgeving van de nieuwe website. Het geheel heeft een chique en heldere uitstraling. Het resultaat is beter dan ik had gehoopt. De samenwerking verliep erg plezierig. Dank voor je snelle reacties en de goede nazorg. Ik ben heel blij dat ik met jou ben verdergegaan. De nieuwe site zorgt voor veel betere resultaten in de verhuur van onze accommodaties dan ooit tevoren. Ook de vernieuwde plattegronden zijn een enorme verbetering.”

– Marco Vlaming, Directeur Olde Vechte Groepsaccommodaties


“Ramon ontwikkelde de huisstijl en een brochure voor mijn project. Hij had een heel open houding ten aanzien van mijn ideeën. en kwam mer passende adviezen en een creatief concept dat mijn ideeën naar een veel hoger niveau tilde. e samenwerking was erg plezierig en efficient. De resultaten zijn prachtig. en vangen echt de essentie van het project!”

– Marianne Noordijk, Places to Bee


“Ik krijg veel complimenten over de lay-out en vormgeving die Ramon maakte voor mijn boeken. Hij kwam hij snel een geweldig ontwerp voor de omslagen en verzorgde ook de lay-out van het binnenwerk om mijn werk zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Hij heeft mijn wensen heel goed begrepen en uitgevoerd.

De samenwerking was uitmuntend ondanks dat Ramon op afstand werkte, het maakte geen verschil. Hij denkt mee, denkt verder, overziet alles, geeft het gevoel dat alles goed komt en dat komt het ook. Ook de samenwerking met de drukker en de coördinator van het project was tot ieders tevredenheid. Afspraken liepen soepel en stipt. We konden volledig vertrouwen op Ramons advies, ideeën en aanwezigheid op momenten dat het nodig was.

Via Skype overzag Ramon de fotoshoot voor de omslag en gaf aanwijzingen aan de fotografe en mij als model. Het resultaat spreekt voor zich. Ik ben heel blij met de samenwerking en voor mijn volgende boek zal ik Ramon zeker weer inhuren.”

– Marja Ruijterman, Training & Coaching


“Ramon is een creatieve duizendpoot, zowel voor offline als online media. Van websites en bedrijfsfilms tot brochures, nieuwsbrieven en posters. Hij denkt mee, is zorgvuldig in de uitvoering en zet zich volledig in. Een fijne partner om mee samen te werken!”

– Dorith Boudewijnse, communicatiespecialist CS Opleidingen


“Ramon maakt zeer complexe en mooie dingen en schuwt een schier onmogelijk doel niet. Zijn werk is doordacht en klopt tot in de details. Gedurende zijn tijd hier is Ramon op creatief en technisch gebied een echte topper geworden. Hij was de veelgevraagde allrounder die hielp bij vragen van medestudenten. Ramon is zover ontwikkeld in kennis en vaardigheden, dat hij onze plaats als docent op dit vlak zo kan innemen. Wij kunnen hem niet veel meer vertellen. Om deze redenen is Ramon de echte nummer één.”

– Team educatie CIBAP Vakcollege Zwolle


“Bedankt voor het nieuwe template ontwerp dat je maakte voor onze presentaties. Ik vind het een enorme verbetering.”

– Marjol Nikkels, Director van CS Trainings